Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
O nama
Dom > O nama
Naša istorija

Aktuelna situacija i razvoj prednosti kompanije

Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd je jedan od profesionalnih regala sistema i regali proizvođač u Kini, mi smo specijalizirani za snabdevanje različitih sistema opreme za skladištenje. Uključujući i skladišne ražnjeve industrijske police, mobilne regal, police, skladište mezzanine, konzolne police, palete kamioni, rampe za naplatu, skladištenje u živo i još mnogo toga, svaki od naših proizvoda sadrži osjetljivu strukturu, stilski dizajn, pouzdan kvalitet i visoku stabilnost, koji se koristi za skladištenje ili rukovanje robnim logističkim centrom, magacinima, supermarketima, kancelarijama i bibliotekama, itd. Tvornica locira u najvažniju visokotehnološku razvojnu zonu Nanjinga, gdje je blizu aerodroma, autoputa i luke. Prikladan transport pomaže u smanjenju troškova proizvodnje, kao i troškova isporuke proizvoda.


Od našeg osnivanja 1991. godine, posvećeni smo sebi da obezbedimo visokokvalitetno pakovanje paleta, mobilnih regala, industrijskih regala i ostale opreme za skladištenje po konkurentnoj ceni. Da bismo to postigli, preduzeli smo niz mera kontrole kvaliteta i troškova. Na primjer, kod proizvodnje tvrdih regala, paletnih regala i sl., Posebno se obučavamo za naše osoblje kako bi im pomogli da savladaju svaku proizvodnu veštinu, čime se poboljšava efikasnost proizvodnje i štedi troškove rada. Pored toga, veliko pažnje poklanjamo inovacijama brendova i inovacija proizvoda, ulažemo puno u obuku naših istraživača i inženjera za razvoj kako bi poboljšali svoje veštine, sada je ovaj tim u stanju da dizajnira širok spektar stilskih i praksi sistema za skladištenje naših kupaca, vašeg specijalnog Zahtevi se takođe mogu zadovoljiti.


Sa ovim naporom prošli smo ISO9001: 2000 sertifikat i svi naši proizvodi su u skladu sa standardom AS4084-2012, što nam omogućava da služimo našem kupcu na bilo kom tržištu.

Da bismo bolje služili našem klijentu, uspostavili smo potpunu uslugu pre-sale i nakon prodaje. U mogućnosti smo da ponudimo uzorke industrijskog regala, uzorke skladišnog skladišta i mobilne regale. Ako ste postavili porudžbinu, mi ćemo vam obezbediti rezervne delove za vaše skladišne sisteme, uz sve naše proizvode dolazimo sa 5 godina garancije, tako da se možete osjećati sigurnim u rješavanju bilo kog problema sa kojim se možete susresti prilikom korištenja naših proizvoda , OEM servis je takođe na raspolaganju, na zahtjev.


Naši napori su cenjeni od strane naših kupaca, a naša samoposluga, regali za skladištenje, industrijski regali, paletni regali dobro su primljeni u više od 40 zemalja, poput SAD, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Evrope, Japana i Južne Afrike.

Kontaktirajte nas ako želite da dobijete više informacija i radujemo se radu sa vama.


Naša fabrika

Naša fabrika ima ukupno 35000 kvadratnih metara, imamo više od 200 radnika i osoblja, što nam omogućava da izvozimo po zakupu 90 kontejnera mesečno. Imamo mnogo naprednih postrojenja, uključujući 4 automatske linije za probijanje i 15 mašina za profilisanje, 4 broja mašina za pile, 20 aparata za zavarivanje, ukupno 350 metara automatske linije praškastih premaza, uključujući predobradu, posebnu sobu u prahu i pečenje koja je Nordson sistem koji je uvezen iz Amerike, možemo u jednom komadu napajati maksimalno 11,9 metara.

initpintu_副本.jpg


Naš proizvod

Paleta za palete

Redni prolaz Selektivni pallet regali

Vožnja u paletu

Dvostruka dubinska paleta

Vrlo uski slagalica za palete

Radni sto Paletni regal

Američki pileći tepih

50mm Pitch Europe Standardna paleta za velike palete

75mm Pitch Heavy Duty Paletni Rack

76.2mm Pitch Australian Standard Heavy Duty Pallet Rack

Paletni nosač Pribor


Regali

Široke police

Staklene police

Boltfree police

Zakovice za zakovice

Ručni uglovi


Konzolni rack

Stakleni konzolni nosač

Vrlo težak kantilver

Srednje konzolni konzolni nosač

Lagana konzolna konzola


Mezzanine

Rack Podržani Mezzanine

konstrukcijski čelik Mezzanine


Dinamički nosač

Vratite se nazad Pallet racking

Paletna kolica za protok

Kartonska protočna korpa


Wire Mesh Products

Anti-collaspe Wire mesh

Zatvorena mreža

Žičane mreže


Naš sertifikat

Naziv: ISO 9001: 2000

Referenca: ISO 9001: 2000 je međunarodni standard za sisteme upravljanja kvalitetom. Fokus je na upravljanju kvalitetom; to jest, ono što preduzeće radi da ispuni zahteve kupca o kvalitetu i primjenjive regulatorne zahtjeve, uz povećanje zadovoljstva kupaca i postizanje kontinuiranog poboljšanja njegovog učinka u ostvarivanju ovih ciljeva.


Ime: AS4084-2012

Referenca: AS4084-2012 (Australijski standard za skladištenje čelika) je novi testni kod. Imamo našu regalaciju specijalno dizajniranu i proizvedenu u skladu sa australijskim AS4084-2012 i našu testirnicu testirali nezavisno od fakulteta gradjevinskog fakulteta u Melburnu u Australiji. Imamo AS4084 kompletne izveštaje o inženjerskim testovima i izdaju sertifikat o saglasnosti za standardne standarde koji se može predstaviti službenicima OH & S pri bilo kom sigurnosnom pregledu, možete biti sigurni u saznanje da kupujete superiorne proizvode po razumnoj cijeni bez uvoza ili uključeni rizici odgovornosti.Tržište proizvodnje

Welfor izvozi na 700 kontejnera u više od 30 zemalja, poput SAD, Bliskog istoka, Južne Amerike, Australije itd. Godišnje. Obezbedite savete proizvoda, složene projekte i najnovije strategije za logističke zadatke.


Naša služba

Konsalting

Prije instalacije sistema za skladištenje, neophodno je proučiti i analizirati potrebe i mogućnosti kompanije.

Na zahtjev klijenata, Welfor imenuje profesionalne inženjere radi izrade izvodljivog programa implementacije.

Vodite računa o celokupnom procesu planiranja, projektovanju, troškovima, transportu i implementaciji rada instalacije.

Welfor implementira skladišni sistem prilagođen vašim potrebama.


Dizajn rešenja

Welfor ima in-osoblje osoblja konsultanata Solution čija stručnost optimizira protok materijala i informacija vašeg preduzeća. Sa potpunom komplementom inženjerskih disciplina, kompjuterskog modeliranja i CAD resursa, uspješno smo dizajnirali i izgradili hiljade ekonomičnijih rješenja za sve aspekte proizvodnje i distribucije.

Welfor je posvećen uspehu vašeg projekta kroz win-win kombinaciju vašeg poslovnog znanja i naše tehnologije i upravljanja rizicima. Rad sa Welforom kako bi ispunili vaše potrebe za dizajnom, uverava vas:

● Stručni kadar dostupan po potrebi

● Neposredna dostupnost virtuelne tehničke discipline i veština postavlja realne budžete projekta i vremenske rokove

● Partnerstva sa dobavljačima koja minimiziraju rasporede i rizike, olakšavaju brži povrat investicija


Naš sveobuhvatni pristup je dizajniran da obezbedi maksimalnu vrednost našim kupcima. Radimo sa vama u razvoju preciznih projektnih zahtjeva, koji se razvijaju u "best fit" rješenje, budžet i plan tranzicije, a svi dizajnerski i čelični dio odabiru sve zasnovane na preciznom izračunavanju našeg konstruktora.


Izbor tipa računanja

Posedujemo profesionalni tim za projektovanje projekata i specijalizirali smo se za rješenje različitih logističkih projekata. Svi projekti strogo su usklađeni sa inženjerskim dizajnom i teorijom konstruktivne mehanike. Da bi se osigurao kapacitet nosivosti da stvori najbolje u izboru proizvoda, koristimo računarsko modeliranje i dizajn CAD softvera. Mi smo u ovoj industriji dizajnirali desetine hiljada odličnih logističkih rešenja za prodavca polica i krajnjeg klijenta.


Pakovanje

Veliku pažnju posvetimo našim izvoznim paketima. koristite profesionalnu ambalažu za pakovanje u servisu kako biste zadovoljili vreme za prevoz na velike udaljenosti.

Na primjer, imamo plastične kape za zaštitu greda od abrazije tokom transporta; Imamo celu poklopac umotanu providnom plastičnom folijom.

Naći ćete više detalja o našem razmatranju.


Uputstvo za instalaciju

Za sve projekte, pre nego što kupci urede instalacione radove, obezbedili smo detaljne crteže 3D montaže kako bismo pomogli i vodili instalacije na lokaciji,


Garancija

Odlična kvaliteta osigurava 10 godina garancije

Visoki standardi Welfora u dizajnu i proizvodnji sistema omogućavaju Maxracu da podrži svoje proizvode sa garancijom od 10 godina, najdužom garancijom proizvođača u industriji.

Naše obećanje je za život

Preko 15 godina iskustva ide u svaki proizvod Welfor-a, kada garantujemo strukturalni integritet naših proizvoda već 10 godina, to zaista znači nešto. Bili smo vodeći proizvođač skladišnih sistema i mi smo ovde da kažemo:


U dobrom ste društvu

DHL, H & M ima našu paletu, UPS, Foever 21 ima svoj Mezzanine sistem u svom objektu, a takođe i Walmart, Fanuc. To su samo još par mnogih kupaca koji veruju Welfor proizvodima kako bi njihova preduzeća radila bolje. Zovite nas danas da istražite šta Welfo može učiniti za vas.