Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Konzolni sistemi za spajanje
Konzolni sistemi za spajanje

Konzolni sistemi za spajanje

Konzolni sistemi za regaliranje su optimalni za skladištenje dugih i kosovnih materijala; profili, cevi, drvo, plesni itd. Zbog toga što nijedan strukturni dio ne ometa rukovanje robom bez obzira koliko dugo su. Cantilever sistem je konstruisan od vertikalnih centralnih stubova sa ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Konzolni sistemi za regaliranje su optimalni za skladištenje dugih i kosovnih materijala; profili, cevi, drvo, plesni itd. Zbog toga što nijedan strukturni dio ne ometa rukovanje robom bez obzira koliko dugo su.

Sistem Cantilever je konstruisan od vertikalnih centralnih stubova sa horizontalnim krajevima koji su podesivi po visini.

Jednostavno podešavanje visine nivoa opterećenja čini ovaj sistem veoma raznovrsnim ispred promjena robe koja se čuva. Uklanjanje svih prednjih nosača, kao i kod konvencionalnih regala, omogućava direktno pozicioniranje različitih proizvoda dužine i maksimiziranje kapaciteta za skladištenje.

Cantilever sistem je dostupan jednostranim ili dvostranim sa različitim dimenzijama.

Imamo veliki raspon dužina ruke i baze, što našem sistemu daje više fleksibilnosti i pogodnosti za sve vrste primjena bilo da su velike ili male.


Hot Tags: konzolni sistemi za kovanje, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju, izrađeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit