Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Skrivene tajne polica u supermarketima

Edit:Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, LtdUpDate:Mar 20, 2018

Mala policija skrivena velika tajna, u poslednjih nekoliko godina, u Kanalskom ratu, Terminal Scramble, zapravo je u raspravi za ograničene resurse terminala. Maloprodajna pažnja na detalje, detalje određuje uspjeh ili neuspjeh, sljedeće uvodimo police za police:

Tajna: Lokacija proizvoda

Opšta supermarketna polica ima ukupno 5 spratova, od 3., 4., 5. su najveće prodajne police, naročito treće police za police, jer je ovaj sloj polica i potrošački vid u suštini paralelan, doseg, najprikladniji za potrošače da biraju, ali i najveća prodaja.

Pogled na police prodavnica ispod (1):

Proizvodi od petog sprata do prodaje na četvrtom spratu porasli su za 34%, od četvrtog sloja do trećeg nivoa prodaje porasli su za 63%, od pete direktno do trećeg nivoa prodaje uvećan za 78%. Treći sprat je za prodaju zlatnih polica.

U zavisnosti od visine displeja, police se mogu podeliti u tri sekcije:

Srednja ruka je najlakše dobiti visinu, muškarac je 70-160, žena je 60-150 centimetara, neki ljudi nazivaju ovu visinu zlatnu poziciju, uglavnom se koristi za prikaz glavne robe ili kompanija namerava da promovisati robu; visina gornjih i donjih polja može se postići, gornji kraj muški je 160-180 cm, 170 cm, donji kraj muškog za 40-70 cm, ženski 30-60 cm, uglavnom se koristi za prikazivanje glavna roba, jedan od donjeg dela kupca mora savijati kolena da dobije robu, tako da je vrh nepovoljniji, gornji i donji kraj ruke nije lako dobiti visinu, gornji mužjak je 180 cm, ženski 170 centimetara Muški donji deo je ispod 40 centimetara, ženka je ispod 30 centimetara, uglavnom koristi na ekranu nisku marginu, dopunjuje i manifestuje količinu osjetljive robe, gornji kraj može imati i određeno podešavanje boje i prikaz dekora.

Prema praktičnom iskustvu,

Na nivou i veštini može biti visok stepen robe prodat oko 50% verovatnoće;

Na visini glave i visine, verovatnoća prodaje je 30%;

Visoka ili ispod vida, mogućnost prodaje je svega 15%.

Nakon prikazivanja lokacije, nemojte se lako menjati, neugodnosti za potrošače da biraju.