Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Cijena mezanin Rack je skupo?

Edit:Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, LtdUpDate:Sep 05, 2018

Polukat stalak, kao jedan od naljut-prodati regalima, je upravljanje asistent u skladištu s izuzetno visokom prostoru iskorištenja. Uglavnom je izgrađen u skladištu 4-8 metara, elektronika, auto dijelovi tvornice, cipele i odjeću, itd. Biti primjenjiva. Mnogi kupci se pitate o cijeni potkrovlje polici prilikom naručivanja potkrovlje polica? Je li skupo? Danas, Hagris Xiaobian došao za potrebe sviju, i jednostavno razgovarali o cijeni potkrovlje polica.

Koja je cijena potkrovlje polica? Glavni najuticajnijih faktora cijena potkrovlje polica je količina čelika koristi. Količina čelika koristi određena visina na tavanu, nosive kat, potrebno podu i stepenicama. Cijena za kvadratni metar je 600-1200 Juana, koji je dizajnirao proizvođač polica. Sustav polica je fiksna.

Cijena potkrovlje polica je skupo? Potkrovlje polica sastoji od Q235 čelika, sa velikim imajući sprej kapaciteta i poseban tretman na površini. Ima snažan učinak protiv hrđe i dugi vijek trajanja. Štoviše, u usporedbi s drugim policama, cijena potkrovlje police može biti srednje i ispod, nije preskupo, fokus je da potkrovlje police možete bolje iskoristiti visina skladišta i povećati kapacitet skladišta. Za tvornice, može postići veće skladištenje prednosti.

www.Rack-manufacturer.com