Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Najčešći intenzivna pohranu police su sljedeći

Edit:Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, LtdUpDate:Aug 31, 2018

U ovom trenutku, najčešće intenzivno pohranu police su kako slijedi:

1, drive-in police

Drive-in stalak se također naziva kroz-polici ili polici galerija vrste. Kao što ime sugerira, drive-in stalak je vrsta stalak viljuškar ulazi unutar stalak za pristup robe. Trčanje lane viljuškar je prostora za teret, a paleta je u dubinu. Smjeru neprekidno pohranjena podršku rail, koji je napredni stražnji izlaz tip polica.


2, za novinare u polici

Za novinare u stalku se također naziva push-natrag stalak i uskladištene robe ste pohranili na specijalno proizvedeni paletnih kolica. Paletnih kolica shvaća Self-klizna funkciju kroz vodilicama sa određenim nagibom pre niska. Kada skladištenje robe, koristite viljuškar za spremanje robe iz donjem kraju vodilicu na paletnih kolica, onda koristiti sljedeći paleta gurnuti prethodni paleta u duboku poziciju i tako dalje.

Kada se uzimaju robu, također se uzimaju iz donjem kraju vodilicu. Svaki put robe su oduzeta, preostale robe će automatski slajd donji kraj vodilice pod djelovanjem gravitacije, tako da je povoljno nastaviti pokupiti robu, koja je napredna stražnji izlaz tip polica.


3, gravitacija polica

Gravitacija tip police, također poznat kao tip valjka police, slični su gurnuti u police, izuzevši vodilicama i paletnih kolica zamjenjuju Tis.kom i gravitacija Valjci sa određenim kutom nagiba i nema snage nalaze se u polici Dubina smjeru. Kada roba su pohranjene, nalaze se iz visina valjka tablicu i automatski slajd donji dio tablice valjak gravitacijom. Prigušenja uređaja je potrebna u tablici valjak za kontrolu brzine tereta. FIFO je dostupan.


4, prijevoza polica

Prijevoza stalak je opremljen prijevoza kolica vodič u smjeru dubine polica. Prilikom čarapa, teret postavlja se prije svega kraju vodilicu. Bežični daljinski upravljač prijevoza na vodilicu će automatski nastaviti paleta vodilicu i stavite ga na vodilicu. U vrijeme branje gore, šatl će postaviti tacna na prednji dio četkice i viljuškar će ga oduzeti. Prijevoza stalak se može koristiti za prvi-in-first-out i napredne out.


5, teška mobilne police

Karakteristike heavy-duty mobilne police su da je motorni pogon na dnu svaki redak police i Valjci pod police potez duž staze položen na zemlju, tako da polica se može ugovoriti kontinuirano, a samo jedan kanal prostora za jedan set polica. Visoka gustoća prtljage. Kada se roba treba pristupiti, polica je premješten i radni kanal prostor predstavio ostvariti funkciju operacija. Mobilne police može pristupiti bilo kojim redoslijedom.


6, višestruki police duboko automatizacija skladišta

Multi duboko automatiziranih skladišta stalak je višenamjensko stalak kombinacija koja spaja na slaganje s stalak gravitacija ili polica za slaganje i prijevoz. U principu uvjetima, ova vrsta polica je ekvivalentno zamjenjuje tradicionalne viličare za slaganje i zamjena ručno vođenim automatizirani i intenzivnu storage police s računalom kontrolu.

www.Rack-manufacturer.com