Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Multi Tier Mezzanine Rack sistemi
Multi Tier Mezzanine Rack sistemi

Multi Tier Mezzanine Rack sistemi

Veliki delovi Mezzanina čine teški delovi, a hladne prolazne staze povezuju sve police tako da izgrade celu strukturu Mezzanine. Specijalni brave se koriste za fiksiranje šetališta i pješačenja. Šetalište ima prednosti kao što su dobar utovarni kapacitet, visoka preciznost, prilično glatka ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Veliki delovi Mezzanina čine teški delovi, a hladne prolazne staze povezuju sve police tako da izgrade celu strukturu Mezzanine. Specijalni brave se koriste za fiksiranje šetališta i pješačenja. Šetalište ima takve prednosti kao što su dobar utovarni kapacitet, visoka preciznost, prilično glatka površina šetališta i lako se fiksira. Mezanin je opremljen sistemom osvetljenja, jednostavan za pristup i upravljanje rokom. Površina prolaza se može prilagoditi da bude glatka i slučajnost, a to sa rupama.

Utovar polica u mezaninu je obično manji od 500kg po sloju; Visina visine mezanina je između 2200 i 2700 mm. Visina police na vrhu mezzanine je oko 2000mm, uzimajući utovar i istovar robe u dobro razmatranje. Stubište, hidraulični lift i lift su opremljeni, u kombinaciji sa viljuškama, za pomicanje robe od podnih do podnih panela. Mezzanin se slobodno dizajnira da bude dvoslojni ili trostrani zasnovan na zahtevima kupaca, uz puno korišćenje prostora za skladištenje. Ova vrsta mezanina se široko koristi u oblastima automobila, elektronike, lakih industrija i mehanike itd.


Hot Tags: multi tier mezzanine rack sistemi, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit