Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Skladišni čelični mezzaninski sistemi
Skladišni čelični mezzaninski sistemi

Skladišni čelični mezzaninski sistemi

Mezzaninski sistemi za skladištenje je jedna vrsta mezzana, ravnog krova na vrhu koja odgovara velikim proizvodima. Čelična platforma pruža mogućnost da u potpunosti iskoristi potencijal svih raspoloživih prostora u vašoj zgradi. Oni vam omogućavaju da kreirate nove ili proširite postojeće kancelarije, industrijske ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Mezzaninski sistemi za skladištenje je jedna vrsta mezzana, ravnog krova na vrhu koja odgovara velikim proizvodima. Čelična platforma pruža mogućnost da u potpunosti iskoristi potencijal svih raspoloživih prostora u vašoj zgradi. Oni vam omogućavaju da kreirate nove ili proširite postojeće kancelarijske, industrijske ili skladišne prostore koji se mogu poslužiti stepenicama, dizalicama ili transporterima

To može stvoriti novu efikasnost prostora. Roba se može skladištiti paletama, stack regalima ili se može staviti direktno u prizemlje. Poruke se rade okruglim cevima ili kvadratnim cevima (RHS, SHS), a primarne i druge grede izrađuju I nosači na osnovu nosivosti. Postoje valjani tip i valoviti tip podnih obloga i mrežaste podne podne obloge.

Čelični skladišni sistemi Mezzanine sistemi se mogu projektovati u 2 nivoa ili 3 nivoa, fleksibilno prema praktičnoj situaciji. Mešanin struktura se proizvodi visokokvalitetnim čelikom, jednostavnim i nežnim.

• Dodatni prostor se može kreirati za slobodno skladištenje stila. Roba se može skladištiti sa ili bez paleta i regala;

• Stubovi cevi ili cevi (RHS, SHS) sa "I" zrakom kako bi se formirala osnovna struktura;

• Podna paluba dolazi u čvrstim, perforiranim, ravnim i talasastim i barskim rešetkama;

• U zavisnosti od visine skladišta, čelična platforma može biti struktuirana za više nivoa;

• Više od desetak vrsta pruga za zadovoljavanje različitih potreba;

Mezzanin vam može pomoći da ovaj prostor postane brzo, sa minimalnim prekidom na radnom podu. Naše kvalitetno dizajnirane mezzanine ispunjavaju stroge industrijske standarde i specifikovane uslove i posebno su dizajnirane da zadovolje vaše veličine, opterećenja i zahtjeva.


Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju, izrađeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit