Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Skladišni pogon u paletiranju
Skladišni pogon u paletiranju

Skladišni pogon u paletiranju

Skladišni pogon u paletnim regalima 1. Pogonski pogon se naziva i koridorskim regalom, kompozitnom strukturom, specijalnim visoko-intenzitetnim pogonskim pogonima, visokom jačinom pogonske grede, okviri su povezani na gornje grede vijcima i navrtkama. 2. Dubina jedinstvene pogonske jedinice koja ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Skladišni pogon u paletiranju

1. Pogonski uređaj se naziva i koridorskim regalom, kompozitnom strukturom, specijalnim pogonskim pogonima velikog intenziteta, visokom jačinom pogonske grede, okviri su povezani na gornje grede vijcima i navrtkama.

2. Dubina jednosmerne pogonske jedinice koja se nalazi protiv zida ne sme biti veća od 9 paletnih lokacija, a dvostranog pogonskog pogona treba da bude manja od 15 položaja paleta kako bi se osigurala efikasnost utovarivača viljuškara i stabilnost štancanja.

3. Najbolje je učiniti vožnju niža od H11000mm zbog svoje ne tako dobre stabilnosti koja je najslabija u poređenju sa drugim sistemom regala. Priključni pogon treba da bude opremljen sa leđima, gornjim prečkama i sl. Za stabilizaciju nosača.

4. Ova vrsta regala je gusto raspoređena, što potpunije koristi prostor za skladištenje; Na raspolaganju su i "prvi u prvom" i "prvi kasni", pogodni za skladištenje nekoliko vrsta robe velikih količina. Široko se koristi u mleku, industriji pića, a takođe je dobrodošao i hladnjačama.


Hot Tags: Skladišni pogon u paletiranju, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrički, kupuju, izrađeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit