Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Magacinski sistemi za skladištenje tereta za velike opterećenje
Magacinski sistemi za skladištenje tereta za velike opterećenje

Magacinski sistemi za skladištenje tereta za velike opterećenje

Skladišni rezervoar za čvrsto skladištenje je uobičajeni sistem za paletiranje koji se koristi danas. Selektivni sistemi za palete omogućavaju lako pristupačnost svim proizvodima u svakom trenutku - važno je da se popis brzo iscrpljuje i ponovo pokrene (naziva se brzi promet). Sistem selektivne palete je ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Skladišni rezervoar za čvrsto skladištenje je uobičajeni sistem za paletiranje koji se koristi danas. Selektivni sistemi za palete omogućavaju lako pristupačnost svim proizvodima u svakom trenutku - važno je da se popis brzo iscrpljuje i ponovo pokrene (naziva se brzi promet). Selektivni sistem za palete se najčešće koristi u distribucionoj aplikaciji "velika kutija", kao iu prostorijama za skladištenje maloprodajnih objekata, aplikacijama za hladnjače, veleprodajnim objektima itd.

Stovarište za skladištenje težine za skladištenje ima dva glavna tipa selektivnog pallet-a. Roll form-clip-in konfiguracija i strukturalna konfiguracija sklopova.

Konfiguracija 1.Clip-in. Welfor obezbeđuju dve vrste rupa na stupcu uspravnog, teardropnog oblika i dijamantskog oblika, ova dva različita dizajna koja se jednostavno uklapaju u dizajn regionalnosti, američko tržište više poput oblike teardropa, Euroa i Australije više kao dijamantski oblik. Ne postoji kapacitet nosivosti između ova dva otvora. Palete se zatim postavljaju na horizontalne opterećene grede koje drže na mestu montiranjem klipova. Zbog toga što se klipovi na konfiguracijima teardropa mogu brzo pomerati, police se lako mogu podesiti na različite visine kako bi se prilagodile različitim veličinama opterećenja. Ovo je pogodno za skladište koje treba čuvati široku paletu proizvoda.

2.Strukturalni sistemi za palete su veoma slični sa sistemima za postavljanje paletnih pruga, osim što su vodoravni nosači grede pričvršćeni vijcima i imaju mnogo veći nosivost. Pričvršćivanje vijaka čini ovaj oblik podesivim regalima - ramovi se mogu konstruisati, rekonfigurirati, demontirati i ponovo koristiti ako je potrebno.


Hot Tags: skladišni sistemi za skladištenje težine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju, izrađeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit