Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Skladišni sistem selektivnog paletiranja
Skladišni sistem selektivnog paletiranja

Skladišni sistem selektivnog paletiranja

Selektivni sistemi za skladištenje paleta su najbolje rješenje za skladište gdje je potrebno držati širok spektar proizvoda na paletama. Obezbeđuje direktan pristup svim paletama za 100% pristupačnost i dobru rotaciju akcija. Palete se mogu locirati, pristupiti i pomerati pojedinačno ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Selektivni sistemi za skladištenje paleta su najbolje rješenje za skladište gdje je potrebno držati širok spektar proizvoda na paletama.

Obezbeđuje direktan pristup svim paletama za 100% pristupačnost i dobru rotaciju akcija. Palete se mogu locirati, pristupiti i pomerati pojedinačno i omogućavaju brzo rukovanje paletiziranom robom. Omogućava jednostavno podešavanje zraka i prilagođava veličinu visine paleta. Palete donjeg nivoa mogu se nalaziti na podu radi izbora, što smanjuje troškove strukture. Alternativno, mogu se dodati i dodatni regali za sakupljanje nižeg nivoa.

Prednosti:

1. Direktan pristup svim članovima

2. Fleksibilnost u visini i dubini tereta

3. Produženje je moguće u bilo kom trenutku

4. Idealno za sve vrste viljuškara

5. Varijabla u dodatku

Stalci za palete su beskonačno podesivi i nude širok spektar opcija i komponenti za prilagođavanje specijalnih vrsta opterećenja.

Detalji o proizvodu:

Grede se sastoje od dva "prednja pričvršćivača" i snopa greda koji se formira od strane dva specijalna izrađena C-zraka koja se prihvata zajedno. Ova struktura čini dvostruku debljinu, koja je dizajnirana prema teoriji dizajna čelične konstrukcije. Greda su dostupna u sveobuhvatnom opsegu koja pokriva većinu zahteva za učitavanje. Visina sekcije se može dobiti od 80-160mm.

Podnožje sa 50mm ili 75mm celim tlakom za bolji kapacitet punjenja i korištenje prostora. Pločice su izrađene od hladno valjanog čelika i vrlo su krute.

Zatim se pričvršćuju iz stabilnog rama koristeći horizontalnu i dijagonalnu pričvršćivanje. Različite vrste osnovnih ploča obezbeđuju ravnomerno raspoređivanje tereta do neobrađenog poda.


Hot Tags: skladišni selektivni sistemi za palete, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju, izrađeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit