Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Skladišta za teške uslove rada
Skladišta za teške uslove rada

Skladišta za teške uslove rada

Robusni regali Heavy-Shelving je idejno rešenje za skladištenje paletizovanih i paletizovanih proizvoda teške upotrebe. Izrađuju ga okviri za palete, stepenaste grede ili standardne kutije sa posebnim klipovima i policama. Može se inkorporirati u slaganje paleta kako bi se maksimalno povećao kapacitet skladištenja ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

2 (001)

Staklene police

Rezervoar za teške uslove rada je idejno rešenje za skladištenje paletizovanih i paletizovanih proizvoda teške upotrebe.

Izrađuju ga okviri za palete, stepenaste grede ili standardne kutije sa posebnim klipovima i policama. Može se ugraditi u slaganje paletama kako bi se maksimalno povećao kapacitet skladištenja, biranje lica i minimiziranje prostora za skladištenje.

Karakteristike regala za teške uslove rada

1. Robovi za teške uslove su neka vrsta industrijskih regala za montažu koji se mogu koristiti za skladištenje različitih vrsta rasutog tereta.

2. Dostupni su zasebni ramski okvir i police.

3. Okvir polica je postavljen s podmetačima i vijcima za pričvršćivanje poda.

4. Naše police za teške uslove su veoma sigurne i sigurne.

Različite police dostupne su za različite zahteve.

Žičane mreže Police

Regal za žičane mreže dostupan je na svim regalnim sistemima. Nudimo raznovrsne veličine, kapacitete i prilagođene konfiguracije za prilagođavanje bilo kojim aplikacijama.

Police od polipropilena

Iverna ploča je dostupna pre-cut kako bi se uklopile u police za teške uslove rada. Ovo je najisplativije police za sistem.

Polirane police

Obezbedite široku čistu površinu gde su potrebni visoki nivoi čišćenja, kao što je farmaceutska ili elektronska industrija.

7 (001)

Čelične police

Dostupne su čelične police od pocinkovane i prašine.


Hot Tags: teške police, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit