Jiangsu Welfor Storage Equipment Co, Ltd
Lagani regali bez rukava
Lagani regali bez rukava

Lagani regali bez rukava

1. Opis proizvoda: Lagane police za sidrenje su pogodne za čuvanje manjih predmeta za ručno odabiranje ruku, kontejnera i transportnih kontejnera. Police mogu biti postavljene u jednokrevetnom ili dvostrukom stražnjem dijelu, širina prolaza je oko 900-1100mm (W). Svaki nivo lakoće ...

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

1. Opis proizvoda:

Lagane police bez vijaka su pogodne za čuvanje manjih predmeta za ručno odabiranje ruku, kontejnera i transportnih kontejnera. Police mogu biti postavljene u jednokrevetnom ili dvostrukom stražnjem dijelu, širina prolaza je oko 900-1100mm (W). Svaki nivo polica za laganu upotrebu može preuzeti teret od 50kg do 200kg. široko se koristi u magacinima, distributivnom centru, prodavnici delova i proizvodnoj liniji. Lako se podešava bez upotrebe specijalnog alata.

2. Osnovne komponente

Uspravno:

Uspravna je širina oko 55-65 mm, koja ima sličnu strukturu sa okvirima za palete. Horizontalne i dijagonalne kočnice postavljene su na donji i gornji deo kako bi se osigurala krutost ramove. Pričvršćene osnovne ploče su postavljene na svaki okvir, u zavisnosti od dizajniranog kapaciteta.

Čelične police

Hladno valjani čelični limovi se koriste za izradu čeličnih polica. Obično debljina materijala može biti 0.7mm-1.0mm za SPCC. Ispod polica, ojačane šipke su tačne za zavarivanje kako bi se ponudila veća opterećenja. Police se mogu spojiti na uspravno preko adaptera / kukica.

Završna obrada svih obojenih delova je epoksidni premaz polimerizovan na 180 ° C.

Standardne boje su RAL 5015 (= plava) i RAL 7035 (= svetlo siva). Police takođe mogu biti galvanizirane završne obrade. Posebne boje su dostupne na zahtev.

3. Glavne komponente su poklopci i police. Opcionalni pribor se može primijeniti kao što su bočna i zadnja obloga, čvrsta ili mrežasta obloga. pregrade, plastične kante i sl.


Hot Tags: lagane police za vatru, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju, izrađeni u Kini
Srodni proizvodi
  • Upit